Κηδείες

 

Γραφεία Τελετών Καραμποΐκης - Γεωργιόπουλος

 
Γραφεία Τελετών Καραμποΐκης
 

Θρησκευτική κηδεία

 
Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι κάτι που παραμένει ανεξίτηλο στην μνήμη μας.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την οργάνωση και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνται για μια ολοκληρωμένη ποιοτική τελετή ώστε να τιμήσετε τους αγαπημένους σας με σεβασμό για τα θρησκευτικά σας έθιμα, τις αισθητικές προτιμήσεις σας, όπως και τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Το γραφείο μας είναι δίπλα σας καθ' όλη τη διάρκεια των διαδικασιών της τελετής και μετά από αυτήν για οτιδήποτε χρειαστείτε.
 

Πολιτική κηδεία

 
Η οργάνωση μίας πολιτικής κηδείας περιλαμβάνει παρόμοιες διαδικασίες με την θρησκευτική, πλην όμως της τέλεσης εξόδιου ακολουθίας στην Εκκλησία. Γίνονται κατά κανόνα στο ύπαιθρο, συχνά εντός του κοιμητηρίου. Συνήθως εκφωνούνται διάφοροι λόγοι εις μνήμη του εκλιπόντος από μέλη της οικογένειας, φίλους ή εκπροσώπους φορέων, ανάλογα με τη δράση και το βίο του. Ανάλογα έτσι με τις υποδομές που διαθέτει το εκάστοτε κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή, η πολιτική κηδεία μπορεί να τελεσθεί είτε σε εσωτερικό χώρο (αίθουσα διαμορφωμένη για το σκοπό αυτό πχ. Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών) ή και σε προαύλιο χώρο του νεκροταφείου.

 
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
 

35 Χρόνια Δίπλα σας (1987 - 2022)